WONEN
IN LEEUWENSTEINPLEIN?

In de wijk Klarendal ligt ons complex Leeuwensteinplein. Het complex is in 2006 gebouwd en is dus nog relatief nieuw. De wijk heeft de ambitie uit te groeien tot het Notting Hill van Nederland. Voor jou een mooie kans om daar deel van uit te maken! Vanuit dit complex heb je gemakkelijk toegang tot openbaar vervoer. Ook ben je met tien minuutjes fietsen bij de HAN-campus en Hogeschool VHL en met ongeveer een kwartiertje in het centrum. Rondom de wijk ligt een aantal parken. Of je nou lekker wil chillen in het gras of lekker een rondje wil hardlopen, hier kan het!

En erg handig: de kamers zijn gemeubileerd. Je hoeft zelf dus niet met meubels te slepen. We hebben in dit complex 49 kamers beschikbaar. De all-in prijs voor een kamer is € 389,-. Meubels en inventaris inbegrepen.

LOCATIE

KAMERS

De 49 kamers in dit complex zijn verdeeld over vier verdiepingen. Op deze verdiepingen worden ook appartementen verhuurd aan niet-studenten. Dat zijn de hoekappartementen. De tussenappartementen zijn ingericht als studentenkamers.

Per kamer deel je je keuken, badkamer en toilet met één andere persoon. Eigenlijk heb je dus een appartement met een ander. Er is één driekamerappartement. Hier deel je je keuken, badkamer en toilet dus met twee anderen. De keuken is uitgerust met een koelkast en kookplaat. In de badkamer vind je een douche en wastafel. Je kunt gebruik maken van een gemeenschappelijke wasmachine en droger.De kamers op de begane grond en op de derde verdieping hebben een balkon. De kamers zijn allemaal zo'n 13m2.

De kamers zijn gemeubileerd. Aanwezig zijn: tafel, bureaustoel, bureaulamp, eenpersoons bed, kledingkast, stoel, vloerlamp, prullenbak, plafondlamp, prikbord, rolgordijnen en zelfs een schilderij aan de muur. In iedere kamer is ook wifi aanwezig. Van alle gemakken voorzien dus!

Plattegronden Leeuwensteinplein