WONEN
IN RIJNKADE?

In het centrum van Arnhem vind je ons complex Rijnkade. Dit complex bestaat uit twee delen. In het deel met de ingang daadwerkelijk aan de Rijnkade wonen vijftien internationale studenten van Hogeschool VHL. De kamers in het deel met de ingang aan het Eusebiusplein verhuren we aan reguliere studenten. Dat doen we sinds 2016, want toen verbouwden we dit karakteristieke pand om tot studentenhuis.

Het pand beschikt over twaalf kamers, verdeeld over vier verdiepingen. Je hebt hier een gezamenlijke keuken en een gedeelde badkamer en toilet. De prijzen voor deze kamers lopen uiteen van € 306,- tot € 435,-. Dat is inclusief servicekosten. Je krijgt geen huurtoeslag als je een kamer in dit complex huurt.

LOCATIE

KAMERS

Iedere verdieping in dit pand is weer anders. Dat maakt het zo leuk! Iedere kamer heeft een eigen wastafel. En ja, er is ook internet en een tv-aansluiting aanwezig.

Souterrain
In het souterrain liggen twee kamers. De ene kamer is ruim 16m2 en heeft direct toegang tot de stadstuin en de andere is ruim 25m2. Koken doe je in de gezamenlijke woonkeuken op de begane grond. Die deel je met de bewoners van het souterrain en de begane grond. Hier bevinden zich ook de badkamer en de twee toiletten en een woonkamer. Die deel je ook met de bewoners van het souterrain en de begane grond. Je was kun je doen in de wasmachine (en droger) op de begane grond.

Begane grond
Op de begane grond zijn vijf kamers, die in grootte variëren van ruim 13m2 tot ruim 20m2.De keuken deel je met de bewoners van het souterrain en de begane grond. Dat geldt ook voor de badkamers en de twee toiletten en de woonkamer. Gezellig! Op deze vloer staat ook de wasmachine (en droger) die je deelt met je medebewoners.

Eerste verdieping
Nog een verdieping hoger vind je nog eens twee kamers. De ene is bijna 10m2 en de andere ruim 12m2. De keuken deel je met de bewoners van de eerste en tweede verdieping. Datzelfde geldt voor de badkamer en het toilet. Je kunt ook gebruik maken van de wasmachine op deze verdieping.

Tweede verdieping
Op de bovenste verdieping zijn de laatste drie kamers, die variëren in grootte van ruim 12m2 tot ruim 14m2. Om te koken daal je een verdieping af. Daar vind je ook de badkamer en het toilet en de wasmachine (en droger). Keuze genoeg om de gezelligheid op te zoeken!

Plattegronden Rijnkade