WONEN
IN ZOOMSTRAAT?

Het complex aan de Zoomstraat is in 2009 gebouwd en dus nog vrij nieuw. Deze toren is tien verdiepingen hoog en ligt in een groene omgeving aan de rand van de wijk Presikhaaf. De Zoomstraat ligt dichtbij station Presikhaaf. Winkelcentrum Presikhaaf en de campus van de HAN liggen op vijf minuutjes lopen. Ook Hogeschool VHL en de ROC's RijnIjssel en A12 zijn om de hoek. Een ideale ligging dus!

De exacte huurprijs voor een eenpersoonsappartement is € 497,62 per maand, inclusief servicekosten. Als je recht hebt op huurtoeslag, kom je netto uit op
€ 309,35. De huurprijs van de tweepersoonsappartementen ligt hoger, rond de € 650,-. Maar je huurt het appartement dan met z'n tweeën, waardoor je ook de huurprijs deelt. Zeker als je nog recht hebt op huurtoeslag (vanaf 23 jaar) kom je flink lager uit. Dus dan valt het weer mee!

Voor de tweepersoonsappartementen moet je ingeschreven zijn als duo.

LOCATIE

KAMERS

Op verdieping één tot en met acht zijn tien kamers per verdieping aanwezig. Dit zijn negen eenpersoonskamer en één tweepersoonskamer. Die tweepersoonskamers liggen op iedere verdieping in één van de hoeken. De bovenste verdieping is helemaal verdeeld in tweepersoonskamers.

Iedere kamer heeft z'n eigen keuken. Daarin vind je een kookplaat met een afzuigkap. Ook heeft iedere kamer z'n eigen badkamer. Voor twee kamers per verdieping ligt die badkamer aan de andere kant van de gang (zie ook de plattegrond). Er is een douche, een wasbak en een toilet aanwezig in de badkamer. Voor internet en een tv-aansluiting zorgen we ook. Op de begane grond zijn vijf wasmachines en vijf wasdrogers aanwezig waar je gebruik van mag maken.

De kamers variëren in grootte van 16 tot 20m2 voor de eenpersoonskamers. De tweepersoonskamers variëren in grootte van 28 tot 42m2.

Verdiepingen Zoomstraat